Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze statistieken.

 

In onze weverij beheren wij het volledige productieproces, van klosje garen tot eindproduct.

 Allereerst komen de garen onze fabriek binnen, vanaf hier gaan deze door naar het verwerkingsproces waar we bomen scheren om te kunnen beginnen met het weefproces. Vanuit het weefproces gaat het product door naar onze kwaliteitsafdeling, hier wordt vanuit elk nieuw proces een meter band gewogen en op breeksterkte getest. Als de test positief is dan mag de weefmachine gestart worden. Vervolgens gaan we vanuit de weverij naar het loomstate magazijn, hier wordt de voorraad gehouden van alles wat wij in massa produceren.Vervolgens komt het product in de ververij, hier verven we het band en krijgt het een steekproef. De eerste meters krijgen een check waarbij het vochtgehalte en de kleurechtheid wordt gemeten. Vanuit de ververij gaat het product door naar de opmaak afdeling waarna het vervolgens zal eindigen in het verzend magazijn.

Mooi om te weten is dat ons gehele proces met een barcode voorzien is en daardoor bij elke stap traceerbaar is. 

 

Hieronder een galerij ter impressie. Liever een fysieke rondleiding door onze fabriek? Neem contact met ons op via de chat of via het contactformulier!