Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze statistieken.

 

Onze bandproducten worden voor veel verschillende toepassingen gebruikt, hieronder een aantal voorbeelden.

 

 

                                Band tbv hijsmateriaal

 

 

                                 Band tbv sjormateriaal

 

 

                             Band tbv one-way lashing


 

 

Tevens leveren wij OEM opdrachten aan onder andere de volgende industrieën: 

  • Luchtvaartindustrie
  • Agrarische sector
  • Zeilmakerijen

Neem contact met ons op voor ons complete aanbod.

 

Mijn naam is Maurice Willems en ik ben Accountmanager bij C&S Valkenburg en zusterbedrijf Unifixx. Als Accountmanager sta ik veel in contact met de klant en streef ik ernaar om vraag en aanbod zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen, wat een leuke uitdaging is bij een bandweverij met een eigen productie. Wat ik prettig vind aan dit vak is dat ik veel van mijn zelfstandigheid erin kwijt kan zoals verantwoordelijkheid, doorzettingsvermogen en meedenken met de organisatie. Ik vind het prettig om aan een team deel te nemen en gezamenlijk met collega's tot een goed eindresultaat te komen. Onder het kopje "Nieuws" op deze website staan artikelen die ik gepubliceerd heb.

 

 

Ik ben sinds maart 2011 werkzaam bij C&S Valkenburg en houd me vooral bezig met de verkoop van het Unifixx programma: Ladingzekeringsproducten voor exportverpakkers en stuwadoors. Zoals lashing-systemen voor scheepsverladingen, spanapparaten, omsnoeringsbanden, hoekbeschermers, stuwzakken, antislipmatten… kortom alle materialen die voor een veilige verscheping van kostbare exportproducten zorgdragen. Na enkele jaren op de verkoop binnendienst heb ik in 2015 de stap richting buitendienst gezet. Fantastisch om onze producten en hun toepassingsmogelijkheden in de praktijk te kunnen zien!